Startersbegeleiding

Startende ondernemers kunnen wij goed begeleiding bij deze belangrijke fase van u leven. Een nieuw bedrijf beginnen is natuurlijk een grote uitdaging!

Wij kunnen u helpen en begeleiden met:

  • opstellen van een business/ondernemingsplan
  • financieringsaanvraag;
  • het kiezen van de juiste rechtsvorm voor uw onderneming;
  • aanmelden bij de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en overige instanties;
  • opzetten van een goede administratie.

Opstellen van ondernemingsplan

Wanneer u een nieuwe onderneming wenst op te zetten is het van belang dat u uw bedrijfsidee uitwerkt in een ondernemingsplan. Door een ondernemingsplan krijgt u inzicht of uw bedrijfsidee haalbaar is. Een ondernemingsplan is eigenlijk een richtlijn van de weg die u wenst te volgen met uw onderneming. Tevens heeft u het ondernemingsplan nodig om een bedrijfsfinanciering (starterskrediet) aan te vragen.

Financieringsaanvraag

Heeft u financiering nodig? Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van de financiering en u helpen u dossier zo compleet mogelijk te maken.

Rechtsvorm voor uw onderneming

Bent u een startende ondernemer en twijfelt u over de rechtsvorm? Wij kunnen u hierbij adviseren en de voor en tegens van de verschillende rechtsvormen verduidelijken. Dan weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt!

Aanmelden verschillende organisaties

Ondervindt u problemen met het aanmelden bij de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en overige instanties? Of zijn de formulieren u niet duidelijk? Ook hiermee kunt u bij ons terecht.

Opzetten administratie

Een goede, zorgvuldige en complete administratie is erg belangrijk, zowel voor u als voor de administratieve eisen van de belastingdienst. Wij leggen u de administratieve eisen uit en waarvan u dient te voldoen. Ook geven wij u tips over hoe u uw gegevens het best kunt vastleggen en ordenen. Ook voor alle andere vragen die bij een nieuw te op te starten bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Tarieven

U vindt een overzicht van onze tarieven op de tarievenpagina.

Vestigingsadres of postadres

Voor ondernemers die geen vaste kantoorruimte huren, is het soms lastig om een vestigingsadres op te geven, anders dan hun eigen privé adres. Aangezien een inschrijving op uw privé adres zeer ongunstig is raden wij u aan om een vestigingsadres/postadres te huren. Wij hebben daarin goede contacten, u kunt zich hier vestigen en gebruik maken van de postservice. Ook bieden zij de mogelijkheid tot het huren van flexibele kantoorruimte en werkplekken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.almeco-beheer.nl

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of wenst u een kennismakingsafspraak te maken? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij bereikbaar op 036-5353445 of stuur een e-mail naar info@pembas.nl. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier.