036-5353445 info@pembas.nl

Administratie

Vaak gebeurt dit tussendoor of in de avonduren en ontbreekt het de ondernemer aan voldoende inzicht en tijd om zaken juist aan te pakken. Pembas Administraties kan u hierbij van dienst zijn en voor u die zorg uit handen nemen.

Administratie

Het voeren van een goede en complete administratie is voor sommige ondernemers een lastige klus. Vaak gebeurt dit tussendoor of in de avonduren en ontbreekt het de ondernemer aan voldoende inzicht en tijd om zaken juist aan te pakken. Pembas Administraties kan u hierbij van dienst zijn en voor u die zorg uit handen nemen.

 

Een goed ingerichte administratie

Een compleet bijgewerkte en overzichtelijke financiële administratie is onontbeerlijk voor uw bedrijf. Deze is namelijk het fundament voor uw bedrijf. Aan de hand van een goede en complete administratie kunt u de juiste beslissingen nemen en tijdig aanpassingen doorvoeren indien nodig. Ook komt u met een goede en complete administratie niet voor onaangename verrassingen te staan. U creëert rust in uw bedrijf, waardoor u zich volledig kunt richten op het daadwerkelijke ondernemen zelf.

 

Uw administratie uitbesteden

Bij ons bent u aan het juiste adres om uw administratie adequaat uit te laten voeren. 

Wij verzorgen voor u onder andere:

  • De volledige verwerking van de boekhouding.
  • De debiteurenadministratie: het opstellen van verkoopfacturen, het inboeken van verkoopfacturen en het debiteurenbeheer.
  • De crediteurenadministratie: het inboeken van inkoopfacturen.
  • De Kas-Bank-Giro-administratie: het inboeken van kas-, bank- en giromutaties.
  • Het verzorgen van uw aangifte omzetbelasting.
  • Het opstellen van tussentijdse cijfers en/of maand- of halfjaar cijfers.
  • Het opstellen van begrotingen en prognoses.
  • Het opstellen van uw jaarrekening (en het publiceren ervan indien nodig).

 

U kunt een deel van uw administratie aan ons uitbesteden, maar het is ook mogelijk meerdere diensten met elkaar te combineren. Bij Pembas Administraties neemt u geen vast pakket af, maar krijgt u ondersteuning op maat.

 

Meer weten? Neem contact op

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken voor een kennismakingsgesprek met Pembas Administraties, kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 036-5353445 of stuur een e-mail naar info@pembas.nl. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier.

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445

Henneke Openneer
henneke.openneer@pembas.nl

Esmée Nanninga-Openneer
esmee.openneer@pembas.nl