036-5353445 info@pembas.nl

Belastingaangifte

Zowel een ondernemer als een particulier persoon krijgt te maken met verschillende soorten belastingen waar aangifte voor moet worden gedaan. Wij verzorgen graag uw belastingaangifte in Almere en omgeving.

Belastingaangifte

Niet alleen ondernemers, maar ook particulieren moeten belastingaangiften doen. Vindt u het lastig uw zakelijke en/of persoonlijke aangiften zelf op te stellen en in te dienen? Dan bent u bij Pembas Administraties aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw belastingaangiften in Almere en omgeving.  

 

Omzetbelasting en inkomstenbelasting

Als ondernemer krijgt u na inschrijving van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel automatisch een btw-nummer toegewezen. Afhankelijk van welke periodeafdracht u krijgt toegewezen (per maand, per kwartaal of per jaar) wordt de belastingaangifte tijdig door ons verzorgd en digitaal aangeleverd aan de Belastingdienst.

Wanneer u door de Belastingdienst bent aangemerkt als ondernemer, betaalt u inkomstenbelasting over de winst van de onderneming. Na afloop van het boekjaar wordt het jaarrapport van de onderneming opgesteld. Op basis van het jaarrapport wordt de aangifte inkomstenbelasting opgesteld.

U kunt de aangifte omzetbelasting aan ons uitbesteden, maar wij kunnen ook uw aangifte inkomstenbelasting voor u indienen. Ook als u vennootschapsbelasting moet betalen of dividendbelasting heeft ontvangen, nemen wij de aangifte inkomstenbelasting graag voor u uit handen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Inkomensafhankelijke aanslag Zvw

Als ondernemer betaalt u inkomensafhankelijke bijdrage Zvw over uw winst. Het percentage dat u dient te betalen wordt jaarlijks bekend gemaakt en het maximum bedrag wordt ook jaarlijks aangepast. Indien u via uw werkgever ook een bijdrage Zvw heeft afgedragen, wordt deze gesaldeerd. Ook de aangifte inkomensafhankelijke bijdrage Zvw wordt door Pembas Administraties voor u ingediend.

 

De voorlopige aanslag

Voor zowel een ondernemer als een particulier is het mogelijk om een voorlopige aanslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt deze taak ook uitbesteden aan Pembas Administraties. En klopt uw voorlopige aanslag niet (meer)? Dan kunnen wij deze voor u aanpassen.

 

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze werkwijze bij het indienen van uw belastingaangifte? Neem dan contact op met ons kantoor in Almere. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 036-5353445 of stuur een e-mail naar info@pembas.nl. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier op de website. Ook als u andere vragen heeft, bijvoorbeeld over de kosten van onze dienstverlening, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445