036-5353445 info@pembas.nl

Belastingadviseurs

Bij het opzetten en onderhouden van een bedrijf komt op financieel en administratief gebied veel kijken. Omzetbelasting, inkomstenbelasting, inkomensafhankelijke bijdrage ZvW. Als ondernemer krijgt u te maken met diverse typen belastingen en bijdragen. Ook als particulier krijgt u te maken met verschillende belastingen waar aangifte voor moet worden gedaan.

Belastingadviseurs

Bij het opzetten en onderhouden van een bedrijf komt op financieel en administratief gebied veel kijken. Denk hierbij aan de omzetbelasting en aan de inkomstenbelasting, maar ook aan de inkomensafhankelijke bijdrage ZvW. Als ondernemer krijgt u te maken met diverse typen belastingen en bijdragen. Wij helpen u graag meer inzicht te krijgen in deze belastingen en bijdragen en kunnen u professioneel en onafhankelijk belastingadvies geven over diverse fiscale vraagstukken en problemen.

 

Belastingadviseurs met jaren ervaring in het vak

Het kan veel tijd kosten om grip te krijgen op de financiële administratie die van u wordt verwacht. Onze belastingadviseurs kunnen u helpen om te voldoen aan de vele verplichtingen die de fiscale wetten en regels opleggen. Door een ervaren belastingadviseur in te schakelen bent u ervan verzekerd dat uw belastingaangifte goed, zorgvuldig en op tijd wordt ingediend.

Onze belastingadviseurs kunnen de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

  • Financiële administratie.
  • Belastingen.
  • Loonadministratie.
  • Jaarrekeningen.
  • Startersbegeleiding.

U kiest zelf welke werkzaamheden u aan onze belastingadviseurs uit wil besteden. Het is mogelijk enkel uw financiële administratie uit te laten voeren door Pembas Administraties, maar u kunt bovenstaande diensten ook met elkaar combineren. Bij Pembas Administraties kiest u zelf welke ondersteuning u wil krijgen.

 

Uw ervaren belastingadviseur in Almere en omgeving

Pembas Administraties is uw ideale partner op het gebied van financiën en administratieve werkzaamheden. Uw wensen staan bij ons centraal. Onze belastingadviseurs onderscheiden zich niet alleen door hoogstaande kwaliteit te leveren, maar ook door een persoonlijke benadering. Door de kleinschaligheid van ons bureau kunt u rekenen op korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht.

Klanten waarderen Pembas Administraties vanwege onze:

  • Brede kennis.
  • Duidelijke communicatie.
  • Persoonlijke aandacht.
  • Nauwe betrokkenheid.
  • Centrale ligging in Almere.

 

Direct een afspraak maken

Vindt u de financiële administratie van uw onderneming of uzelf ingewikkeld of neemt het te veel kostbare tijd in beslag? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons kantoor in Almere en te informeren naar de mogelijkheden. In een kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze. U kunt ons bereiken door te bellen naar 036-5353445, een mailtje te sturen naar info@pembas.nl of het contactformulier op de website in te vullen.

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445

Henneke Openneer
henneke.openneer@pembas.nl

Esmée Nanninga-Openneer
esmee.openneer@pembas.nl