036-5353445 info@pembas.nl

Inkomstenbelasting

Indien u een eigen woning heeft wordt de door u betaalde rente in aftrek genomen bij de belastingaangifte, ook eventuele studiekosten of niet vergoede ziekte kosten komen in aanmerking voor aftrek.

Inkomstenbelasting

Zowel ondernemers als particulieren betalen inkomstenbelasting. Hier dient u ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting voor in bij de Belastingdienst. Vindt u het lastig deze aangifte zelf in te dienen? Dan kan Pembas Administraties dit voor u doen.

 

Inkomstenbelasting indienen voor ondernemers

Als ondernemer betaalt u inkomstenbelasting over de winst van uw bedrijf. Om te berekenen hoeveel inkomstenbelasting u moet betalen, wordt er aan het einde van het jaar een jaarrapport voor uw bedrijf opgesteld. Op basis van het jaarrapport stelt Pembas Administraties de aangifte inkomstenbelasting voor u op.

Wilt u uw aangifte inkomstenbelasting uitbesteden? Dan plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek wordt de werkwijze van de inkomstenbelasting toegelicht. Ook zullen wij proberen met u zo’n reëel mogelijke schatting van de winst te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Na inlevering van de administratie zal maandelijks of per kwartaal gekeken worden of de schatting nog steeds reëel is en indien nodig zal deze worden bijgesteld.

 

Inkomstenbelasting indienen voor particulieren

Ook als u in loondienst bent, moet u inkomstenbelasting betalen. Deze draagt u maandelijks af in de vorm van loonbelasting. Met de aangifte inkomstenbelasting wordt berekend hoeveel belasting u heeft betaald. Is dit te veel? Dan krijgt u geld terug van de Belastingdienst. Pembas Administraties kan u helpen met de aangifte inkomstenbelasting, zodat u exact het juiste bedrag terugkrijgt van de Belastingdienst. 

Ook helpen wij u te profiteren van de juiste aftrekposten bij het indienen van uw aangifte. Heeft u bijvoorbeeld een eigen woning? Dan wordt de door u betaalde rente in aftrek genomen. Heeft u studiekosten of niet vergoede ziektekosten gehad, dan komen ook deze in aanmerking voor aftrek. Pembas Administraties zorgt ervoor dat u alle aftrekposten benut, zodat u zo min mogelijk belasting betaalt.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek met Pembas Administraties? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook ontvangen wij u graag op de korte termijn op ons kantoor in het centrum van Almere.

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445

Henneke Openneer
henneke.openneer@pembas.nl

Esmée Nanninga-Openneer
esmee.openneer@pembas.nl