036-5353445 info@pembas.nl

Jaarrekening

Doordat wij tussentijds met u de ontwikkelingen van uw bedrijf bespreken en dat wij u tijdig van grote veranderingen op de hoogte brengen, kunt u maatregelen nemen indien nodig. 

Jaarrekening

De jaarrekening is een samenvatting van uw resultaten van het desbetreffende boekjaar. De jaarrekening geeft u een volledig inzicht in de financiële positie van uw onderneming en helpt u de analyseren of u de door u gestelde doestellingen gehaald heeft. Ook kunt u de jaarrekening gebruiken bij de dagelijkse bedrijfsvoering, het maken van zakelijke beslissingen en het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting. Pembas Administraties stelt graag een complete, duidelijke en realistische jaarrekening voor u op.

 

Een jaarrekening zonder verrassingen

Huurt u Pembas Administraties in om uw jaarrekening op te stellen, dan komt u nooit voor (onaangename) verrassingen te staan. Dit komt omdat wij tussentijds de ontwikkelingen van uw bedrijf met u bespreken. Komen er grote veranderingen op uw pad? Dan brengen wij u tijdig op de hoogte, zodat u eventueel maatregelen kunt nemen om goed op deze veranderingen in te spelen. Bij Pembas Administraties krijgt u dan ook altijd een jaarrekening zonder verrassingen.

 

Tussentijdse cijfers opstellen

Soms kan het nodig zijn om tussentijdse cijfers op te stellen, bijvoorbeeld voor een financieringsaanvraag of leaseaanvraag. Vaak willen banken of financieringsmaatschappijen in dit geval een officieel tussentijdsrapport. Het kan ook zijn dat u voor zelf tussentijdse cijfers wenst zodat u zelf u prognoses kunt evalueren. Om wat voor reden u ook tussentijdse cijfers wenst te ontvangen: Pembas Administraties kan deze voor u opstellen.

 

Een begroting opstellen

Naast de jaarrekening en de tussentijdse cijfers kunnen wij u ook van dienst zijn met het opstellen van een begroting en liquiditeitsbegroting. Een begroting geeft de financiële effecten van een beslissing weer. Begrotingen worden onder andere gebruikt bij instellingen die met geldstromen te maken hebben. Een begroting kan opgemaakt worden voor een bepaalde periode zoals voor een boekjaar, maar kan tevens opgesteld worden voor een project.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het opstellen van een jaarrekening, het ontvangen van tussentijdse cijfers of het samenstellen van een begroting door Pembas Administraties? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een kennismakingsafspraak wil maken met Pembas Administraties, kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 036-5353445 of stuur een e-mail naar info@pembas.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen om in contact te komen met Pembas Administraties.

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445

Henneke Openneer
henneke.openneer@pembas.nl

Esmée Nanninga-Openneer
esmee.openneer@pembas.nl