036-5353445 info@pembas.nl

Overstapservice

Wij zorgen voor een goede overgang. Zonder extra kosten nemen wij de taak op ons om de overgang professioneel en soepel te laten verlopen.

Overstapservice

Wilt u veranderen van accountant of administratiekantoor? Dan helpen wij u graag. Wij zorgen voor een goede, professionele en soepele overgang. En dit zonder dat u hier extra kosten voor moet betalen.

 

Gemakkelijk overstappen met de overstapservice

Veel ondernemers blijven ‘hangen’ bij hun huidige accountant of boekhouder omdat ze de gevolgen van overstappen niet kunnen overzien en het vaak te lastig vinden, ook al heerst er ontevredenheid. Zonde, want overstappen is eenvoudiger dan u denkt!

Pembas Administraties biedt namelijk een complete overstapservice aan. Maakt u gebruik van deze service, dan zorgen wij ervoor dat u goed, professioneel en soepel kunt overstappen naar onze dienstverlening. Wilt u al maanden of zelfs jaren overstappen, maar heeft u zich steeds laten tegenhouden door de administratieve rompslomp die hierbij komt kijken? Profiteer dan van onze overstapservice en u heeft uw overstap in een mum van tijd geregeld, zonder enige problemen.

 

De overstapservice checklist

Om gebruik te maken van onze overstapservice, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Onderstaande checklist helpt u deze gegevens te verzamelen. Vul de checklist in, stuur deze naar Pembas Administraties en wij zorgen ervoor dat u op de korte termijn kunt overstappen.

 

Het overstapservice toestemmingsformulier

Wilt u dat Pembas Administraties uw overstapservice gegevens bij uw huidige boekhouder opvraagt? Vul dan onderstaand toestemmingsformulier in. Met dit formulier geeft u onze adviseurs uw gegevens op te vragen bij uw huidige boekbouder. Zo hoeft u zelf helemaal niets te doen om over te stappen.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze overstapservice? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, maar u kunt ons ook een mailtje sturen. Ook kunt u in contact komen met Pembas Administraties door het contactformulier op de website in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen over de overstapservice, de overstapservice checklist of het toestemmingsformulier graag.

Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met Pembas Administraties? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Na dit kennismakingsgesprek helpen wij u graag over te stappen naar onze dienstverlening.

Download hier:

Toestemmingsformulier

Checklist overstapservice

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445

Henneke Openneer
henneke.openneer@pembas.nl

Esmée Nanninga-Openneer
esmee.openneer@pembas.nl