036-5353445 info@pembas.nl

Startersbegeleiding

Heeft u financiering nodig? Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van de financiering en u helpen u dossier zo compleet mogelijk te maken.

Startersbegeleiding

Wilt u een eigen bedrijf starten? Dan staat Pembas Administraties voor u klaar. Een nieuw bedrijf beginnen is een grote uitdaging. Pembas Administraties helpt u graag deze uitdaging wat minder spannend te maken. Wij kunnen u helpen met de financiering van uw bedrijf, maar kunnen u ook helpen uw dossier zo compleet mogelijk te maken.

 

De startersbegeleiding van Pembas Administraties

Pembas Administraties kan startende ondernemers op diverse manieren begeleiden in hun nieuwe uitdaging. Wij kunnen uw business/ondernemersplan opstellen, maar we kunnen u ook helpen met de financieringsaanvraag, het kiezen van de juiste rechtsvorm voor uw onderneming en het aanmelden van uw bedrijf bij de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en overige instanties. En heeft u hulp nodig met het opzetten van een goede administratie? Dan staat Pembas Administraties ook voor u klaar.

 

Begeleiding op maat

U kiest zelf hoe u begeleid wil worden als startende ondernemer. Zo kunt u ons enkel om advies vragen bij het kiezen van de juiste rechtsvorm voor uw onderneming, maar kunt u ook begeleiding van A tot Z afnemen bij ons bedrijf. Bij Pembas Administraties krijgt u geen standaard pakket startersbegeleiding, maar krijgt u altijd begeleiding op maat.

 

Een vliegende start voor uw bedrijf

Wilt u dat uw kersverse bedrijf een vliegende start maakt? Dan staat Pembas Administraties voor u klaar. Wij helpen u graag het opzetten van uw eigen bedrijf goed voor te bereiden, met een goed ondernemingsplan en een geslaagde financieringsaanvraag. Hierna zorgen wij ervoor dat uw bedrijf goed ingeschreven wordt. En bent u eenmaal actief als startende ondernemer, dan blijven wij u ondersteunen. Indien gewenst nemen wij in dit geval uw zakelijke administratie voor u over. Met Pembas Administraties geeft u uw bedrijf een succesvolle start.

 

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over de startersbegeleiding van Pembas Administraties? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden deze graag. Ook als u een keer kennis wil maken op kantoor, kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen uw kennismakingsgesprek graag op de korte termijn in. 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 036 – 535 3445. Ook kunt u ons bereiken door te mailen naar info@pembas.nl of het contactformulier op de website in te vullen.

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445

Henneke Openneer
henneke.openneer@pembas.nl

Esmée Nanninga-Openneer
esmee.openneer@pembas.nl