036-5353445 info@pembas.nl

Toeslagen

Indien er voor u onduidelijkheden zijn of u heeft hulp nodig bij het aanvragen van de toeslagen kunt u contact met ons opnemen.

Toeslagen

Als particulier kunt u recht hebben op verschillende toeslagen. Heeft u hulp nodig met het aanvragen van deze toeslagen? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden u graag in dit proces.

 

De verschillende soorten toeslagen

Er zijn diverse toeslagen in Nederland. Als particulier kunt u recht hebben op een of meerdere van deze toeslagen. Het gaat om de kinderopvangtoeslag, de zorgtoeslag, de huurtoeslag en het kindgebonden budget. Als u een van deze toeslagen wil ontvangen, moet u een aanvraag indienen. Pembas Administraties kan u hierbij helpen.

Bovenstaande toeslagen worden berekend over uw verzamelinkomen over het desbetreffende jaar, als u een partner heeft met wie u op hetzelfde adres woonachtig bent, is dit uw toeslagpartner, uw inkomsten zullen bij elkaar gevoegd worden. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen de verschillende soorten toeslagen graag aan u uit tijdens een kennismakingsgesprek op kantoor.

 

Wel of geen recht op toeslag?

Om te achterhalen of u wel of geen recht heeft op een of meerdere van bovenstaande toeslagen, gaat u naar de website www.toeslagen.nl. Op deze website vindt u een handige tool, die u kunt gebruiken om te berekenen of u in aanmerking komt voor toeslagen. Ook kan de tool voor u berekenen hoeveel toeslag u kunt krijgen, als u inderdaad recht heeft op een van bovenstaande toeslagen.

 

Toeslag aanvragen met Pembas Administraties

Heeft u inderdaad recht op een of meerdere van bovenstaande toeslagen? Dan kunt u deze zelf aanvragen, maar u kunt ook contact opnemen met Pembas Administraties. Wij zorgen dat uw gegevens juist worden ingevuld bij het aanvragen van uw toeslag. Zo weet u zeker dat u het juiste bedrag aan toeslag ontvangt.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 036 – 535 3445. Ook kunt u ons bereiken per mail, door een e-mail te sturen naar info@pembas.nl. En vult u het contactformulier op de website in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Pembas Administratiekantoor
Operetteweg 7
1323 VJ Almere

Postadres:
Pembas Administratiekantoor
Postbus 1058
1300 BB Almere
info@pembas.nl

Tel: 036-5353445

Henneke Openneer
henneke.openneer@pembas.nl

Esmée Nanninga-Openneer
esmee.openneer@pembas.nl